Cartera gestionada

Què és una cartera gestionada?

El servei de gestió discrecional de carteres permet delegar, en un equip de professionals, la gestió del teu patrimoni financer.

És el servei adequat si no disposes de temps per a gestionar les teves inversions i prefereixes delegar la gestió de la teva cartera en un equip de professionals dedicat a aconseguir els teus objectius.

El teu equip estarà format per un Gestor, un Analista i un Assessor financer, que elaborarà una estratègia personalitzada en base al teu perfil de risc i realitzarà un acompanyament durant tot el procés d’inversió tenint en compte els teus objectius i evitant la presa de decisions per factors emocionals o mediàtics.

 

Gestió de carteres - imatge decorativa
¿Por qué delegar la gestión del patrimonio?

Per què delegar la gestió del patrimoni?

  • Estratègia personalitzada
  • Gestió activa que s’adapta al context de mercat
  • Estricte control i gestió del risc
  • Equip de professionals dedicats a tu cartera
  • Acompanyament durant tot el procés d’inversió
  • Revisió periòdica i anàlisi de resultats
  • Màxima transparència
  • Eficiència en costos: s’utilitzen fons d’inversió sense comissions de distribució. El nostre Banc Dipositari ofereix excel·lents condicions econòmiques

 

 

Com construïm una cartera gestionada?

01

Ens coneixem i definim el teu perfil com a inversor

El teu assessor personal avaluarà quins són els teus objectius d’inversió, la teva situació financera i coneixements relatius a productes i actius financers a l’efecte de determinar quin és el teu perfil de risc com a inversor. Aquest punt és clau per a garantir-te la màxima protecció com a inversor i poder establir l’assignació d’actius de la cartera.

02

Planifiquem una estratègia patrimonial

Dissenyem un pla que tradueixi els teus objectius en actius financers. Establim un estricte control del risc que garanteixi que la cartera s’ajustarà sempre als paràmetres de risc definits sobre la base del teu perfil.

03

Seleccionem els components de la cartera

Tenim accés a una àmplia gamma de Gestores de reconegut prestigi internacional que ens permet seleccionar els millors fons d’inversió per a la teva cartera.

04

Seleccionem els components de la cartera

Tenim accés a una àmplia gamma de Gestores de reconegut prestigi internacional que ens permet seleccionar els millors fons d’inversió per a la teva cartera.

05

Monitorem i avaluem

Mensualment, ens posarem en contacte amb tu per a avaluar el grau d’èxit de l’estratègia, canvis realitzats i esdeveniments del mercat.

Trimestralment, analitzarem en profunditat la rendibilitat obtinguda.

Convertimos tu proyecto personal en un objetivo

Empieza a planificar tu futuro con nuestro simulador

Llamar Contactar