Planifiquem la teva estratègia patrimonial

Som una boutique financera independent, especialitzada en la gestió i assessorament del patrimoni financer.

Els nostres serveis financers

CREEM JUNTS EL TEU PLA FINANCER

Fons d'Inversió Ginvest Asset Management

SIMPLIFICA EL PROCÉS D’INVERSIÓ

Delega - Gestió de carteres

DELEGA LA GESTIÓ DEL TEU PATRIMONI

Dissenya - SIMPLIFICA EL PROCÉS D'INVERSIÓ EN 4 ESTRATÈGIES

DISSENYEM UN PLAN CONJUNTAMENT

Saps quin és el teu estil d’inversió?

T’AJUDEM A TROBAR-HO

Utilitza la nostra guia per a trobar el teu estil d’inversió en menys de 30 segons.

Com començar?

COMENÇA A PLANIFICAR EL TEU FUTUR AMB EL NOSTRE SIMULADOR

Inversors confien en nosaltres

Milions d'euros sota gestió

Anys d'experiència

Què ens diferencia

QUÈ ENS DIFERENCIA?

“SI CERQUES RESULTATS DIFERENTS, NO FACIS SEMPRE EL MATEIX.”

Som especialistes en la gestió i assessorament del patrimoni financer. Utilitzem una metodologia pròpia basada en l’ordre, la solidesa i la disciplina, sense deixar-nos portar per les emocions, tendències o expectatives de mercat.

Què significa Ginvest AM SGIIC?

Ginvest Asset Management és una societat gestora d’institucions d’inversió col·lectiva (SGIIC), això ens defineix com entitat financera autoritzada per gestionar i administrar fons d’inversió.

La nostra funció principal és la de prendre decisions d’inversió en nom dels partícips del fons, d’acord amb els objectius i polítiques d’inversió establertes.

Ginvest s’encarrega de la selecció d’actius, el seguiment de la cartera, la gestió de riscos i la comunicació amb els partícips. Tot això subjecte a la supervisió i regulació per part de la CNMV (Comisión Nacional del Mercado de Valores).

Amb quin import puc començar a invertir amb vosaltres?

Els fons d’inversió GPS (Global Portfolio Strategy) que ofereix Ginvest tenen una quantitat mínima d’entrada de 10 euros sense comissions de subscripció ni reemborsament al fons.

Pots accedir a la informació detallada de tots els nostres fons amb la seva respectiva fitxa de producte en el següentenllaç

Quina és la distinció entre els serveis d'assessorament i els de gestió discrecional de carteres que ofereix Ginvest AM?

En tots dos serveis es durà a terme una anàlisi prèvia de la teva situació financera, les teves necessitats i els teus objectius d’inversió.

En el servei d’assessorament, el teu assessor elaborarà una proposta de recomanacions que podràs implementar o no a la teva discreció. En cas d’optar per seguir les recomanacions, també et proporcionarem opcions per a facilitar la seva implementació.

D’altra banda, en el servei de gestió de carteres, entregues a Ginvest l’autoritat per a realitzar operacions en el teu nom, segons el teu perfil de risc i les oportunitats identificades.

En totes dues modalitats, rebràs un seguiment detallat de les teves inversions.

Com puc consultar les meves posicions una vegada ja soc inversor en Ginvest?

Pots veure l’estat de les teves posicions accedint a l’àrea d’inversors a través del següent enllaç

Si ets inversor i no comptes amb el teu propi usuari i contrasenya pots sol·licitar-lo immediatament enviant un correu electrònic a atencioncliente@ginvest.es

Quins tipus de comissions aplica Ginvest en invertir en els seus fons?

No es cobra una tarifa explícita en subscriure els nostres fons d’inversió, ja que les comissions associades al fons estan integrades en el seu valor liquidatiu.

Això significa que els costos d’administració, gestió i altres despeses operatives es dedueixen del rendiment del fons, la qual cosa permet una major transparència en els costos per als nostres inversors.

MATERIALITZEM LA CONFIANÇA DELS NOSTRES INVERSORS EN RESULTATS BASANT-NOS EN 3 PILARS

PLANIFICACIÓ

Durant tot el procés oferim informació transparent, àmplia i detallada sobre on invertim i quins costos suportem.

SELECCIÓ

El nostre equip d’inversions, amb una reconeguda trajectòria, selecciona els millors gestors i boutiques internacionals per a invertir.

CO-INVERSIÓ

Invertim el nostre patrimoni i el de les nostres famílies juntament amb els dels nostres inversors. L’alineació d’interessos i la gestió amb proximitat són aspectes presents en la presa de decisions.

Articles recents

Apunta't a la trobada d'inversors

Un espai pròxim per a conèixer-nos, estar al dia de la situació dels mercats financers, repassar el posicionament i evolució de les carteres.

Llamar Contactar