Assessorament financer personalitzat

Què és l’assessorament personalitzat?

Sobre la base de la teva planificació i objectius financers t’ajudem a construir una cartera a mesura mitjançant propostes d’inversió amb recomanacions personalitzades i adequades a a el teu perfil de risc.
L’assessorament financer personalitzat pot realitzar-se independentment de l’entitat financera on tinguis dipositat els teus diners i les teves inversions.

Assessorament personalitzat independente foto decorativa
Assessorament financer independient

Per què t’interessa l’assessorament?

  • Seleccionem les millors idees d’inversió utilitzant el catàleg de productes de les entitats financeres amb les quals habitualment treballes.
  • També et podem aconsellar una entitat eficient en costos i que s’adapti perfectament a les teves necessitats.
  • Consolidem i monitorem totes les teves inversions en una única cartera global a l’efecte de controlar la distribució d’actius agregada.
  • Evitem duplicitats, ineficiència en costos o productes de campanya en altres entitats.
  • Et proposarem canvis per a ajustar la cartera si la situació dels mercats ho requereix amb reunions particularitzades a través de noves propostes que acompanyarem amb informes de mercat i material audiovisual.

Com comencem l’assessorament?

01

Ens coneixem i definim el teu perfil com a inversor

El teu assessor personal avaluarà quins són els teus objectius d’inversió, la teva situació financera i coneixements relatius a productes i actius financers a l’efecte de determinar quin és el teu perfil de risc com a inversor. Aquest punt és clau per a garantir-te la màxima protecció com a inversor i respondre de la idoneïtat de les nostres propostes.

02

Realitzarem propostes d’inversió

Diseñamos un plan que traduzca tus objetivos en activos financieros. Establecemos un estricto control del riesgo que garantice que la cartera se ajustará siempre a los parámetros de riesgo definidos en base a tu perfil.

03

Monitorem i avaluem

En el cas d’executar les nostres recomanacions, et sol·licitarem la documentació relativa a les operacions realitzades per a monitorar la cartera i procedir als ajustos necessaris en cas de variació de les teves circumstàncies personals.

Així mateix, avaluarem periòdicament els resultats obtinguts per a proporcionar-te la informació relativa al compliment dels objectius plantejats i ajustar la cartera amb noves propostes si això fos necessari.

Contacta amb nosaltres

Llamar Contactar